Távfelügyelet

A távfelügyelet a mai modern, rohanó világban egy olyan innovatív közeget tesz lehetővé, ami által gyorsan és hatékonyan oldhatjuk meg a kialakult problémákat és hibákat. Természetesen ennek megvannak a maga feltételei, de a DunaIS csapatának segítségével Ön és cége is megtapasztalhatja a távfelügyeletben rejlő előnyöket.

Távfelügyeleti szolgáltatás a DunaIS-nél

Távfelügyeleti szolgáltatásunk 90%-át biztonságos, távoli kapcsolaton keresztül végezhetjük el.

Szolgáltatásunk előnye, hogy folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a szervezet informatikai kapcsolattartójával, hiszen tudjuk, hogy az ügyfél akkor elégedett, ha biztonságban érzi informatikai rendszerét, saját magát és információit.

Gyors probléma megoldás

Feltéve, hogy távolról nem sikerül orvosolni a problémát, akkor 1 órán belül, ha minden szükséges információ rendelkezésre áll. Hatékonyságunk főképp az ügyfeleinkkel való együttműködésben rejlik. Van olyan erőforrásunk, aki Győr vonzáskörzetét tekintve akár 20 perc alatt is ott tud lenni a megfelelő helyen.

Távfelügyeleti feladatok

Ahhoz, hogy zökkenőmentesen mehessenek a dolgok a távfelügyeletnek számos feladatkört fel kell ölelnie, amiknek köszönhetően végül tényleg elérhetjük a hatékony működést. Ezek közül az alábbiakat mindenképp érdemes megemlíteni.

  • telefonos segítségnyújtás
  • távoli beavatkozás
  • rendszerkarbantartás
  • rendszerfelügyelet
  • helyszíni támogatás

Telefonos segítségnyújtás

A felmerülő informatikai kérdések, hibajelzések telefonon történő fogadása, s amennyiben lehetséges, azonnali megoldása a beszélgetés során elengedhetetlen a távfelügyelet során. Ezzel a DunaIS munkatársai a mindennapi problémákra adhatnak gyors, hatékony választ.

Távoli beavatkozás

A bejelentett hibák távolról való orvosolása az ellenőrzési és konfigurációs beállítások elvégzését is lehetővé teheti, amiben a DunaIS kollégái abszolút partnerei lehetnek Önnek is.

Rendszerkarbantartás és felügyelet

A folyamatos karbantartási munkák a rendszer ellenőrzését és a szükséges módosítások, valamint frissítések telepítését foglalja magában, melyet munkatársaink automatikusan, rendszeresen elvégeznek, amennyiben Ön igényt tart rá.

Helyszíni támogatás

Bármikor adódhatnak olyan meghibásodások, amelyek sajnos távolról nem javíthatóak. Ezekben az esetekben a DunaIS legközelebbi kollégája személyesen, a helyszínen oldja meg a felmerült problémát a lehető legrövidebb időn belül.

A DunaIS a távfelügyeleti szolgáltatások széles kínálatával várja Önt és vállalkozását, hogy megkönnyítsük a mindennapokat és együtt szálljunk szembe a bármikor felmerülő problémákkal! Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén: