Rendszergazda szolgáltatások

Gyakorlatilag ma már egyetlen cég, vagy vállalkozás sem élhet az informatikai eszközök használata nélkül. Ráadásul minél nagyobb az adott cég, annál nagyobb eszközparkra és annál összetettebb informatikai rendszerre van szükség. Csakhogy ennek megtervezése és fenntartása komoly szaktudást és időt igényel. A DunaIS rendszergazdai szolgáltatásai ezt a terhet leveszik a vállalkozások válláról, így Önök ténylegesen csak a cég növekedésére és sikerére koncentrálhatnak.

Rendszergazdai szolgáltatások a DunaIS-nél

A DunaIS csapata számos rendszergazdai szolgáltatást nyújt meglévő és leendő ügyfelei számára is. Ezeknek hála Önnek lehetősége nyílik arra, hogy egy megbízható partner segítségével teljes egészében megfeledkezhessen a lehetséges informatikai problémáktól a mindennapokban. Rendszergazdai szolgáltatásaink között az alábbi közül válogathat igényei szerint:

  • meglévő és szükséges eszközpark felmérése
  • IT infrastruktúra tervezése, létrehozása
  • folyamatos rendszerfelügyelet
  • informatikai eszközök karbantartása
  • Windows szerver üzemeltetés, beállítás, telepítés
  • Exchange szerver üzemeltetés, beállítás
  • felhő szolgáltatás cégeknek
  • tűzfal telepítése
  • Exchange levelezés

Informatikai eszközpark felmérése

A megfelelő eszközpark, a cégek növekedésének egyik alappillére. Ehhez a mennyiségnek, a teljesítménynek és a megbízhatóságnak is találkoznia kell az informatikai eszközök és a hálózat esetében.

Cégünk hathatós segítséget nyújthat egy teljesen új eszközpark kialakításában. Szakértő munkatársaink felmérik, hogy az Ön cégének milyen teljesítményű gépekre is van szüksége és azokat a lehető legrövidebb időn belül be is szerzik.

Természetesen a már meglévő eszközpark felújításában is hathatós segítséget nyújthatunk. Ilyen esetben kollégáink felmérik a fejlesztendő területeket és az Ön igényeihez igazítják a leendő új felújított rendszer teljesítményét.

IT infrastruktúra tervezése, létrehozása

Cégünk teljes egészében felelősséget vállal a beszerzett termékekért és a saját munkánk minőségéért is. Ez garancia arra, hogy a lehető legjobb teljesítmény és minőséget kapja bizalmáért cserébe.

A szükséges igények és meglévő eszköz infrastruktúra felmérését követően a megbeszélt tervek szerint beszerezzük a megfelelő komponenseket.

Legyen szó asztali számítógépek, laptopok, hálózati szerver, vagy szoftver beszerzésről kollégáink maximális szaktudással alakítják ki az Ön új, leendő informatikai rendszerét.

Folyamatos rendszerfelügyelet

A megfelelő rendszer kialakításán túl, a zökkenőmentes munkáért az általunk biztosított folyamatos rendszerfelügyelet is hozzájárulhat. Így bármilyen problémával szembesül, legyen az hardveres, vagy szoftveres probléma a 0-24h-ben elérhető ügyfélszolgálatunk szíves örömest áll rendelkezésére.

Informatikai eszközök karbantartása

Az informatikai rendszerek esetében a folyamatos használat miatt előbb, vagy utóbb problémák jelentkezhetnek. Ezt a rendszeres karbantartással kiküszöbölhetjük, vagy legalábbis minimalizálhatjuk. A DunaIS rendszergazdai szolgáltatásai között a folyamatos karbantartás is megtalálható, aminek köszönhetően az informatikai eszközpark hosszabb élettartama és megbízhatósága is könnyebben biztosítható.

Szerver üzemeltetés, és egyéb informatikai szolgáltatások

A DunaIS-nál tudjuk, hogy nem minden a megfelelő eszközpark és annak szinten tartása, hiszen a cégek számos más informatikai szolgáltatásra is igényt tarthatnak. Éppen ezért kínálatunkban helyet kapnak a szerver üzemeltetései, valamint biztonságtechnikai szolgáltatások is, mint a tűzfal telepítés, felhő szolgáltatás is.

Amennyiben tehát szeretne megszabadulni az informatikai rendszereket érintő mindennapos problémáktól, akkor várjuk szíves jelentkezését, hogy a DunaIS kollégái felvehessék Önnel a kapcsolatot. Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén: